Rólunk...


A Best-Master-Clean Kft. egy 2008-ban alakult családi vállalkozás, mely kezdetben a szolgáltatói szektorra alapozta tevékenységét, mint autómosó és –kozmetika.
Ezt követően 2010-ben döntöttünk úgy, hogy egy kapott lehetőségnek köszönhetően, el kezdünk egy másik tevékenységet is folytatni. Így kerültünk bele a kereskedelembe, azon belül is az autótisztítási és –ápolási termékek forgalmazásába.
Autómosó-kozmetikánkat időközben megszüntettük, tapasztalataink viszont – melyek 20 évre is visszanyúlnak az autóápolás tekintetében – megmaradtak.
Saját márkás CARALUX termékkínálatunkat – melyek autótisztító- és –ápolószerekből állnak – folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, hogy minden vásárlónk megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.
Ezen kívül termékkínálatunk részét képezi minden olyan gép, és géptartozék  illetve eszköz, mely nélkülözhetetlen az járműtisztítás-ápolás területén.

Etikus magatartás

 Az üzleti siker alapja az etikus és korrekt magatartás a gazdasági szereplőkkel (beszállítók, vevők, versenytársak) szemben. A Best-Master-Clean Kft. tartózkodik versenytársai hírnevének rontásától, konkurens vállalkozásokkal szemben tisztességtelen eszközöket nem használunk és figyelünk arra, hogy kereskedelmi tevékenységük ne ütközzön a gazdasági versenytörvény előírásaiba.

Minőség

 Célunk, hogy versenyképességünk fokozása érdekében termékeink és szolgáltatásunk minőségét folyamatosan biztosítsuk, fejlesszük és ellenőrizzük. Ellenőrzésünk pontokba szedve a következő:

A beérkező áruk minőségének folyamatos ellenőrzése.

Az árukiadás nyomon követése.

Termékeink folyamatos tesztelése.

Az ügyfeleinktől érkező kifogások kivizsgálása.

Kivizsgálás után a hibák javítása, korrigálása.

A minőségre való törekvésünk természetesen minden szinten megjelenik a cégnél. Ez vonatkozik a termékekre, az ügyfelek kiszolgálására, a szállításra, a kapcsolattartásra, határidők betartására.

Társadalmi felelősségvállalás.

Társadalmi felelősségvállalásunk alapja az értékeink védelme. Pozíciónkhoz és méreteinkhez, képességeinkhez mérten vesszük ki részünket. Célunk hogy felelősen, etikusan és fenntarthatóan működjünk.

Meggyőződésünk, hogy csak úgy maradhatunk hosszú távon sikeresek, ha gondolkodásunkban és tetteinkben szem előtt tartjuk társadalmunk érdekeit.

Tevékenységeink során négy alapvető, elválaszthatatlan célt tartunk szem előtt, ezek a minőség, a környezetvédelem, a fenntarthatóság és az etikus magatartás.

 

 

      Üdvözlettel: Megyeri-Szilassy Kata

                                   Ügyvezető

                                                                                                                              

 

Honlap készítés