Rövid bemutatkozás

Best Master Clean Kft.

Önkiszolgáló autómosók teljes körű ellátása, kis-, és nagykereskedelem, szakszerviz

Cégünk több európai nagykereskedő kizárólagos magyarországi viszonteladójaként, professzionális vegyszer és alkatrészellátásával a piacvezetők között van jelen Magyarországon.

  • Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

Etika és felelősségvállalás

Etikus magatartás: Az üzleti siker alapja az etikus és korrekt magatartás a gazdasági szereplőkkel (beszállítók, ügyfelek, versenytársak...) szemben.
A Best-Master-Clean Kft. tartózkodik versenytársai hírnevének rontásától, konkurens vállalkozásokkal szemben tisztességtelen eszközöket nem használunk, és figyelünk arra, hogy kereskedelmi tevékenységük ne ütközzön a gazdasági versenytörvény előírásaiba.

Minőség: Célunk, hogy versenyképességünk fokozása érdekében termékeink és szolgáltatásunk minőségét folyamatosan biztosítsuk, fejlesszük és ellenőrizzük. Ellenőrzésünk pontokba szedve a következő:

  • A beérkező áruk minőségének folyamatos ellenőrzése

  • Az árukiadás nyomon követése

  • Termékeink folyamatos tesztelése, felülvizsgálata

  • Az ügyfeleinktől érkező esetleges kifogások kivizsgálása

  • Kivizsgálás után a hibák javítása, korrigálása

A minőségre való törekvésünk természetesen minden szinten megjelenik a cégnél. Ez egyaránt vonatkozik a termékekre, az ügyfelek kiszolgálására, a szállításra, a kapcsolattartásra, és a határidők betartására is.

Társadalmi felelősségvállalás: Társadalmi felelősségvállalásunk alapja az értékeink védelme. Pozíciónkhoz és méreteinkhez, képességeinkhez mérten vesszük ki részünket. Célunk hogy felelősen, etikusan és fenntarthatóan működjünk. Meggyőződésünk, hogy csak úgy maradhatunk hosszú távon sikeresek, ha gondolkodásunkban és tetteinkben szem előtt tartjuk társadalmunk érdekeit. Tevékenységeink során négy alapvető, elválaszthatatlan célt tartunk szem előtt, ezek a minőség, a környezetvédelem, a fenntarthatóság és az etikus magatartás.


Családi vállalkozásként működünk alapításunk kezdetétől. Ez idő alatt kerültünk már nehéz helyzetbe, úgy mint gazdálkodó társaság és úgy mint család is. A problémáinkat sikeresen megoldottuk, de ehez szükség volt a család közreműködésére és saját erőnkre, egészséges aktivitásunkra. Sajnos nem adatik meg minden gyereknek a gondoskodó szerető család, ezért döntöttünk az Sos gyermekfalu magyarország alapítvány rendszeres támogatása mellett. [Ezt Ön is megteheti az alábbi képre kattintva. :) ] Ma Magyarországon közel 23 ezer gyermek él állami gondoskodásban. Többségük elhanyagolás, érzelmi-, fizikai-, szexuális bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, halála miatt veszítette el családját. Ha teheti, kérjük segítsen nekik Ön is!

 

Ha inkább banki átutalással szeretne adományozni:
11600006-00000000-27035696 ERSTE Bank, SWIFT: GIBAHUHB | IBAN: HU31. A megjegyzés rovatba írja be az „ONLINE” szót
Az oldal honlapja: htps://www.sos.hu/adomany


Rólunk

A Best-Master-Clean Kft. egy 2008-ban alakult családi vállalkozás, mely kezdetben a szolgáltatói szektorra alapozta tevékenységét, mint autómosó és kozmetika. Ezt követően 2010-ben döntöttünk úgy, hogy egy kapott lehetőségnek köszönhetően, elkezdünk egy másik tevékenységet is folytatni. Így kerültünk be a kereskedelembe, azon belül is az autótisztítási és –ápolási termékek forgalmazásába.

Autómosó-kozmetikánkat időközben megszüntettük, tapasztalataink viszont – melyek 20 évre is visszanyúlnak az autóápolás tekintetében – megmaradtak. Termékkínálatunkat – melyek autótisztító és ápolószerekből, illetve épülettakarításra alkalmas egyéb termékekből állnak – folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, hogy minden vásárlónk megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket. Ezen kívül termékkínálatunk részét képezi minden olyan vegyszer, gép, tartozék illetve eszköz, amely nélkülözhetetlen az járműtisztítás-ápolás illetve a takarítás bármely területén.

Üdvözlettel:
Megyeri Zsolt - ügyvezető


Üzemeltetett honlapjaink

  • 00

    +

    Féle vegyszer
    (külső,- belső tisztítás)

  • 00

    +

    Féle alkatrész
    (Minden típusú mosóhoz)

  • 00

    +

    Szervizelt mosó
    (2023 augusztusig)

  • 00

    +

    Elégedett ügyfél
    (2023 augusztusig)

Kereskedelmi partnereink
akár 30%-ot is spórolnak

Kapcsolat
Vélemények

Mit mondanak rólunk?