A minőség a szenvedélyünk

Best Master Clean Kft.

Ne várja meg, míg önkiszolgáló autómosója súlyosan meghibásodik!

Önkiszolgáló autómosónk váratlan leállását, meghibásodását rendszeres karbantartással és átvizsgálással időben megelőzhetjük. Ne várja meg, amíg autómosója súlyosan meghibásodik, forduljon szakemberünkhöz még ma!

  • Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

Önkiszolgáló autómosónk váratlan leállását, meghibásodását rendszeres karbantartással és átvizsgálással időben megelőzhetjük. A technológia ellenőrzése rendkívül fontos az autómosó tulajdonosok számára. A szervizcsapatunk által végzett szolgáltatások minimalizálják a meghibásodás kockázatát, és jelentősen megnövelik egyes autómosó alkatrészek élettartamát. Szerelőink a tesztelt cselekvési sorrend szerint végzik el az ellenőrzéseket. Ne várja meg, amíg autómosója súlyosan meghibásodik, forduljon szakemberünkhöz még ma!

Tapasztalt kollégáink az alábbi márkákat szervizeli:

  • Ehrle

  • Istobal

  • Dibo

  • Uniwash

  • BKF

  • stb...

Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy segítsük ügyfeleinket az együttműködés minden szakaszában. Kiválasztjuk a megfelelő kémiát és alkatrészeket, oktatjuk az alkalmazásokat. Árainkat a piaci helyzethez leginkább igazodva alakítjuk. A kiváló ár/minőség arány ügyfeleink minden elvárását kielégíti. Kényelmes szállítási lehetőségeket kínálunk különféle kiszerelésben, egészen a raklapos kiszerelésig. Amennyiben valamelyik termékből kereskedelmi mennyiségre van szüksége, keressen minket bizalommal, hogy egyedi árat biztosíthassunk Önnek. Ha bizonytalan valamelyik termékünkkel kapcsolatban, minden kérdésére szívesen válaszolunk elérhetőségeink bármelyikén.


Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármi kérdése van, kérjük használja ezt az űrlapot, és tegye fel a kérdését. Munkatársunk hamarosan válaszol, vagy kérésére visszahívjuk a kívánt időben, a megadott telefonszámon.

Üdvözlettel:
Megyeri Zsolt - ügyvezető