A Best-Master-Clean szolgáltatásai.

A minőség a szenvedélyünk: Több mint 10 éve nyújtjuk szolgáltatást érintésmentes autómosóknak. Munkatársaink olyan tapasztalattal és professzionalizmussal rendelkeznek, amely garantálja a nyújtott szolgáltatások legmagasabb színvonalát. Szinte minden a piacunkon jelen lévő autómosó gyártó gépét hatékonyan szervizeljük. Az általunk kínált termékek minősége, a szolgáltatás kiválósága, a beszállítókkal és vevőkkel való információcsere gyorsasága miatt sokan választanak minket. Célunk, hogy versenyképességünk fokozása érdekében termékeink és szolgáltatásunk minőségét folyamatosan biztosítsuk, fejlesszük és ellenőrizzük.

Vegyszerellátás

Az autóápolás (külső-belső) során használt, minden igényt kielégítő ápoló és tisztítószereinket előszeretettel használják autómosókban, és otthon is.

Alkatrészellátás

Az általunk kínált minőségi alkatrészeket és tartozékokat elsősorban az önkiszolgáló autómosóknak ajánljuk, de egyéb ágazatokban is használják őket.

Autómosó építés

Szakembereink több mint 20 éves tapasztalata garancia az elvégzett munka minőségére. Csak professzionális alkatrészeket használunk munkánk során.

Autómosó bontás

Ha úgy döntött, megszünteti autónosóját, forduljon hozzánk. Szolgáltatási kínálatunkban szerepel az autómosók szakszerű szétszerelése is.

Autómosó bővítés

Autómosó technológiák bővítése, hablándzsa programmal. Egészítse ki autómosóját a poros rendszer mellett folyadékos rendszerrel!

Autómosó bérletautomata

A kiépítés után lehetőség van bérletek eladására és feltöltésére, emberi felügyelet nélkül. Ideális visszatérő ügyfelek szerzéséhez

Fizetési rendszerek

Ha a környéken más autómosók is működnek és versenyelőnyt szeretne szerezni, jó ötlet egy érintés nélküli kártyás fizetési rendszer

Pénzváltó automaták

Az általunk forgalmazott pénzváltó automaták telepítése, és szervízelése, programozása. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Önkiszolgáló porszívók

Autómosó kiegészítő berendezések, önkiszolgáló porszívók telepítése. Kiváló szívóteljesítmény, egyszerű telepítés, hosszú élettartam

Magasnyomású szivattyúk

Magasnyomású szivattyú beépítés, javítás, csere. A legnagyobb gyártók szivattyúira specializálódtunk, mint pld. Cat, Interpump és Hawk...

Karbantartás, ellenőrzés

Az általunk végzett szolgáltatások minimalizálják a meghibásodás kockázatát, jelentősen megnövelik az alkatrészek élettartamát

Kérdések és válaszok

Maradtak kérdései?

Amennyiben bizonytalan, nem találja amit keres, lennének még kérdései, a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkon választ találhat, vagy ha Önnek megfelelőbb, keressen mindket elérhetőségeink valamelyikén.

Milyen vegyszereket forgalmaznak?

Kínálatunkban a 2009-ben alakult Orion Chemia termékeit forgalmazzuk, kizárólagos Magyarországi viszonteladóként. Vegyszereinket megtekintheti a mosomester.hu oldalunkon.

Milyen alkatrészeket forgalmaznak?

Kínálatunkban minden olyan alkatrészt megtalál, ami egy önkiszolgáló autómosó üzemeltetéséhez vagy építéséhez szükséges.
A leggyakoribb alkatrészeket a mosomester.hu oldalon, míg a teljes kínálatunkat az emiltec.hu oldalunkon találja.

Hol tudom megnézni a termékválasztékukat?

Kínálatunkat két helyen tekintheti meg. A legkeresettebb autóápolási vegyszerek és alkatrészek a mosomester.hu oldalunkon, míg a teljes alkatrész és tartozékkínálatunkat az emiltec.hu oldalunkon találja. Ha bizonytalan valamelyik termékünkkel kapcsolatban, bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk elérhetőségeink bármelyikén, akár személyesen is.

Hol érhetem el Önöket?

Szakmai kérdésekkel, illetve építés-szereléssel kapcsolatban a (20) 395-0445 -ös telefonszámon, a megrendelésekkel, szállítással, illetve egyéb, a webáruházainkat érintő kérdésekkel kapcsolatban pedig a (23) 232-778 -as számon tudunk felvilágosítást adni. Természetesen személyesen is meglátogathat minket a 2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11. szám alatt, illetve a kapcsolat menüpontban is felteheti a kérdését az űrlapot kitöltve. Amennyiben e-mailban szeretne több információt kapni, kérjük küldjön nekünk egy levelet, a hello@bestmastercleankft.hu email címre.