A minőség a szenvedélyünk

Best Master Clean Kft.

Önkiszolgáló autómosó teljes bontása

Új és használt autómosókat egyaránt szerelünk. Ha olyan professzionális és megbízható céget keres, amelyik több éves tapasztalattal rendelkezik érintésmentes autómosók bontásában, forduljon hozzánk.

  • Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

Ha úgy döntött, hogy lebontja önkiszolgáló autómosóját, forduljon hozzánk bizalommal! Szakembereink végigvezetik az egész folyamaton. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy segítsük ügyfeleinket az önkiszolgáló autómosó bontásának minden szakaszában.

A bontás során az alábbi feladatokat végezzük el:

  • Közművek lebontása (víz, gáz, áram)

  • Az autómosó szerkezeti szétszerelése

  • A nehéziszap biztonságos elszállítása

  • Automata berendezések eltávolítása

Árainkat a piaci helyzethez leginkább igazodva alakítjuk. A kiváló ár/minőség arány ügyfeleink minden elvárását kielégíti. Kényelmes szállítási lehetőségeket kínálunk különféle kiszerelésben, egészen a raklapos kiszerelésig. Amennyiben valamelyik termékből kereskedelmi mennyiségre van szüksége, keressen minket bizalommal, hogy egyedi árat biztosíthassunk Önnek. Ha bizonytalan valamelyik termékünkkel kapcsolatban, minden kérdésére szívesen válaszolunk elérhetőségeink bármelyikén.


Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármi kérdése van, kérjük használja ezt az űrlapot, és tegye fel a kérdését. Munkatársunk hamarosan válaszol, vagy kérésére visszahívjuk a kívánt időben, a megadott telefonszámon.

Üdvözlettel:
Megyeri Zsolt - ügyvezető