A minőség a szenvedélyünk

Best Master Clean Kft.

Professzionális önkiszolgáló autómosókat építünk.

Új és használt autómosókat egyaránt szerelünk. Ha olyan professzionális és megbízható céget keres, amelyik több éves tapasztalattal rendelkezik érintésmentes autómosók építésében, forduljon hozzánk.

  • Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

Ha úgy döntött, hogy megnyitja első vagy sokadik autómosóját, akkor tujda, hogy ez egy gyorsan megtérülő, alacsony kockázatú beruházás, passzív jövedelemmel, és ami fontos, alkalmazottak nélkül! Szakembereink végigvezetik az egész folyamaton. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy segítsük ügyfeleinket az önkiszolgáló autómosó telepítés minden szakaszában. Kiválasztjuk a megfelelő kémiát, alkatrészeket, automatákat, oktatjuk az alkalmazásokat. Beszállítóink az önkiszolgáló autómosó építés minden területén a legmagasabb minőséget képviselik, ami garancia a problémamentes üzemeltetéshez.

A kivitelezés során az alábbi feladatokat végezzük el:

  • Alapozási, betonozási munkák

  • Közművek kiépítése (víz, gáz, áram)

  • Az autómosó szerkezeti kivitelezése

  • Vegyszeradagolók beüzemelése

  • Iszapfogók gyártása és beépítése

  • Automata berendezések elhelyezése

Árainkat a piaci helyzethez leginkább igazodva alakítjuk. A kiváló ár/minőség arány ügyfeleink minden elvárását kielégíti. Kényelmes szállítási lehetőségeket kínálunk különféle kiszerelésben, egészen a raklapos kiszerelésig. Amennyiben valamelyik termékből kereskedelmi mennyiségre van szüksége, keressen minket bizalommal, hogy egyedi árat biztosíthassunk Önnek. Ha bizonytalan valamelyik termékünkkel kapcsolatban, minden kérdésére szívesen válaszolunk elérhetőségeink bármelyikén.


Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármi kérdése van, kérjük használja ezt az űrlapot, és tegye fel a kérdését. Munkatársunk hamarosan válaszol, vagy kérésére visszahívjuk a kívánt időben, a megadott telefonszámon.

Üdvözlettel:
Megyeri Zsolt - ügyvezető