A minőség a szenvedélyünk

Best Master Clean Kft.

Bankkártyás fizetési rendszerek teljeskörű telepítése, kiépítése

Ha versenyelőnyt szeretne szerezni a piacon, jó ötlet lehet egy érintés nélküli kártyás fizetési rendszer telepítése.

  • Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

A bankkártyás érintés nélküli fizetés jelenleg rendkívül népszerű tranzakciós forma. Az érme és a bérlet mellett ma már elengedhetetlen, hogy egy önkiszolgáló autómosó bankkártyaolvasóval is rendelkezzen. Sokan ma már nem használnak készpénzt, ezért az érintés nélküli fizetés egyre elterjedtebbé válik a legtöbb önkiszolgáló autómosóban. Cégünk a következő fizetési rendszerek kiépítésében tud segíteni:

  • Bankkártyaolvasó rendszerek (hagyományos és Paypass)

  • Érmeelfogadó rendszerek

  • Bérletkiadó és elfogadórendszerek

  • Készpénzes fizetési rendszerek

Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy segítsük ügyfeleinket az együttműködés minden szakaszában. Kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelő fizetési rendszereket, oktatjuk az alkalmazásukat. Árainkat a piaci helyzethez leginkább igazodva alakítjuk. A kiváló ár/minőség arány ügyfeleink minden elvárását kielégíti. Ha bizonytalan valamelyik termékünkkel kapcsolatban, minden kérdésére szívesen válaszolunk elérhetőségeink bármelyikén.


Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármi kérdése van, kérjük használja ezt az űrlapot, és tegye fel a kérdését. Munkatársunk hamarosan válaszol, vagy kérésére visszahívjuk a kívánt időben, a megadott telefonszámon.

Üdvözlettel:
Megyeri Zsolt - ügyvezető