A minőség a szenvedélyünk

Best Master Clean Kft.

Olyan gyártók szivattyúinak javítására szakosodunk, mint: Cat, Interpump és Hawk.

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk az ilyen szivattyúk szervizelésében és közvetlen hozzáférésünk van az eredeti alkatrészekhez, valamint a különféle javítókészletekhez és tömítésekhez.

  • Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

A javítás költsége és ideje a sérülés típusától és mértékétől függ. Ügyfeleink számára a javítás idejére bérelhető csereszivattyút biztosítunk.

Több mint 15 éve nyújtjuk szolgáltatást érintésmentes autómosóknak. Munkatársaink olyan tapasztalattal és professzionalizmussal rendelkeznek, amelyek garantálják az általunk nyújtott szolgáltatások legmagasabb színvonalát. Szinte minden a piacunkon jelen lévő nagynyomású szivattyút hatékonyan szervizelünk. Kérjen egyedi ajánlatot és csökkentse a költségeit. Amennyiben a javítás helyett úgy dönt, hogy inkább beruház egy új szivattyúra, szakértőink segítenek Önnek a megfelelő termék kiválasztásában és beépítésében. Ha Ön szeretne választani, ezt megteheti az emiltec.hu, vagy a mosomester.hu oldalunkon.

Kínálatunkban az alábbi felhasználási célú kategóriákat találja meg:

  • Magasnyomású mosók

  • Autómosó rendszerek

  • Tűzvédelmi rendszerek

  • Csatornatisztításra és utcamosásra szánt járművek

  • Az élelmiszer- és gyógyszeriparban telepített fix mosórendszerek

  • Általában az ipari szektorban, amikor a gyártási folyamatok nagynyomású víz használatát igénylik.

Szakértőink és értékesítési munkatársaink mindig készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtalálják az Ön szakmai igényeinek és rendszere speciális igényeinek leginkább megfelelő magasnyomású szivattyút. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy segítsük ügyfeleinket az együttműködés minden szakaszában. Kiválasztjuk a megfelelő alkatrészeket, kiegészítőket, oktatjuk az alkalmazásokat. Árainkat a piaci helyzethez leginkább igazítva alakítjuk. A kiváló ár/minőség arány ügyfeleink minden elvárását kielégítik. Amennyiben valamelyik termékből kereskedelmi mennyiségre van szüksége, keressen minket bizalommal, hogy egyedi árat biztosíthassunk Önnek. Ha bizonytalan valamelyik termékünkkel kapcsolatban, minden kérdésére szívesen válaszolunk elérhetőségeink bármelyikén.


Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármi kérdése van, kérjük használja ezt az űrlapot, és tegye fel a kérdését. Munkatársunk hamarosan válaszol, vagy kérésére visszahívjuk a kívánt időben, a megadott telefonszámon.

Üdvözlettel:
Megyeri Zsolt - ügyvezető