A minőség a szenvedélyünk

Best Master Clean Kft.

Önkiszolgáló porszívóautomata telepítés - javítás önkiszolgáló autómosóknak

Önkiszolgáló porszívóinkat a helyszínen telepítjük, illetve javítjuk meghibásodott automatáját. Alkatrészellátásunk zökkenőmentes, a legnagyobb külföldi és belföldi beszállító cégekkel vagyunk szerződésben.

  • Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

Önkiszolgáló porszívóállomások telepítése, egy, illetve két beállással, önkiszolgáló autómosóknak.

Egy Porszívó állomás megbízható kiegészítő szolgáltatás minden önkiszolgáló mosónak. Automatáink teljesítménye minden szennyeződést eltávolít a szőnyegekből és a kárpitból. Olyan porszívóállomásokat telepítünk, mint pld. az A.D. Produzione, vagy az Mtm Hydro. Munkatársaink olyan tapasztalattal és professzionalizmussal rendelkeznek, amelyek garantálják az általunk nyújtott szolgáltatások legmagasabb színvonalát. Szinte minden a piacunkon jelen lévő porszívóautomatát hatékonyan szervizelünk. Kérjen egyedi ajánlatot és csökkentse a költségeit. Amennyiben a javítás helyett úgy dönt, hogy inkább beruház egy új porszívó állomásra, szakértőink segítenek Önnek a megfelelő termék kiválasztásában és beépítésében. Ha Ön szeretne választani, ezt megteheti a mosomester.hu oldalunkon.

  • Egy beállású porszívóállomások

  • Két beállású porszívóállomások

  • Elektronikus érmeelfogadóval felszerelt fizetési rendszer (kérésre)

  • Bankkártya elfogadó rendszerrel ellátva (kérésre)

  • Minőségi porszívóautomaták

Szakértőink és értékesítési munkatársaink mindig készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtalálják az Ön szakmai igényeinek és rendszere speciális igényeinek leginkább megfelelő porszívóautomatát. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy segítsük ügyfeleinket az együttműködés minden szakaszában. Kiválasztjuk a megfelelő alkatrészeket, kiegészítőket, oktatjuk az alkalmazásokat. Árainkat a piaci helyzethez leginkább igazítva alakítjuk. A kiváló ár/minőség arány ügyfeleink minden elvárását kielégítik. Amennyiben valamelyik termékből kereskedelmi mennyiségre van szüksége, keressen minket bizalommal, hogy egyedi árat biztosíthassunk Önnek. Ha bizonytalan valamelyik termékünkkel kapcsolatban, minden kérdésére szívesen válaszolunk elérhetőségeink bármelyikén. Amennyiben a javítás helyett úgy dönt, hogy inkább beruház egy új porszívóra, szakértőink segítenek Önnek a megfelelő termék kiválasztásában és beépítésében. Ha Ön szeretne választani, ezt megteheti az emiltec.hu, vagy a mosomester.hu oldalunkon.


Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármi kérdése van, kérjük használja ezt az űrlapot, és tegye fel a kérdését. Munkatársunk hamarosan válaszol, vagy kérésére visszahívjuk a kívánt időben, a megadott telefonszámon.

Üdvözlettel:
Megyeri Zsolt - ügyvezető