A minőség a szenvedélyünk

Best Master Clean Kft.

Az ORION kizárólagos magyarországi forgalmazója, viszonteladója.

Az általunk forgalmazott termékek rendkívül hatékony, természetes eredetű alapanyagok felhasználásával készülnek, így megfelelnek a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak.

  • Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

Prioritásunk a magas hatékonyság, a kiváló termékminőség és a folyamatosan új technológiai megoldások, amelyek megfelelnek a piac legmagasabb elvárásainak ebben az iparágban. Mára az ORION több mint 100 féle termékkel rendelkezik különféle alkalmazásokhoz, és kiépült disztribúciós hálózattal rendelkezik Európa-szerte. Az ORION által gyártott készítmények olyan országokban is kaphatók, mint Németország, Csehország, Spanyolország, Magyarország, Románia, Litvánia, Lettország, Észtország, Franciaország és Fehéroroszország. Magyarországon ezt a feladatot kizárólagos forgalmazóként cégünk látja el.

Vegyszerkínálatunkban az alábbi termékkategóriákat találja meg:

  • Lúgos és semleges, illatos, színes aktív habok, porsamponok

  • Bogároldó, üveg, gumi, felni, műanyag, kárpit, műszerfal ápoló és tisztítószerek

  • Magas töménységű professzionális polimer viaszok

  • Illatosítók, légfrissítők több illatban

  • Automata töltőanyagok: a felsorolt vegyszerek többsége, 20-22 L-es, vagy akár raklapos kiszerelésben

Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy segítsük ügyfeleinket az együttműködés minden szakaszában. Kiválasztjuk a megfelelő kémiát, oktatjuk az alkalmazásokat. Árainkat a piaci helyzethez leginkább igazodva alakítjuk. A kiváló ár/minőség arány ügyfeleink minden elvárását kielégíti. Kényelmes szállítási lehetőségeket kínálunk különféle kiszerelésben, egészen a raklapos kiszerelésig. Amennyiben valamelyik termékből kereskedelmi mennyiségre van szüksége, keressen minket bizalommal, hogy egyedi árat biztosíthassunk Önnek. Ha bizonytalan valamelyik termékünkkel kapcsolatban, minden kérdésére szívesen válaszolunk elérhetőségeink bármelyikén.


Textil - Szövet és kárpittisztító

Textil - Szövet és kárpittisztító

Orion Chemia

Erősen koncentrált, hatékonyan távolít el mindenféle szennyeződést, természetes színt adva a tisztított felületeknek, és nem igényel öblítést.

Webáruház

Ultra Foam Red - Aktív hab

Ultra Foam Red - Aktív hab

Orion Chemia

A készítmény világos krémes Vörös habot képez, amely tökéletesen hidratálja a szennyeződést. Nem károsítja a védőbevonatokat.

Webáruház

Polimer Blue Wax - Viaszkoncentrátum

Polimer Blue Wax - Viaszkoncentrátum

Orion Chemia

Színes kék habot hoz létre. A kiváló minőségű polimer védőbevonatot hoz létre, amely megvédi a lakkot a külső tényezők káros hatásaitól.

Webáruház


Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármi kérdése van, kérjük használja ezt az űrlapot, és tegye fel a kérdését. Munkatársunk hamarosan válaszol, vagy kérésére visszahívjuk a kívánt időben, a megadott telefonszámon.

Üdvözlettel:
Megyeri Zsolt - ügyvezető