2023 április 10.

A V-80 egy kiváló aktív hab és előmosó sampon.

Termékeink sorát a legkedveltebb vegyszer termékünk bemutatásával kezdeném! Ez a V-80 nevet kapta és egy rendkívül hatékony és sokoldalú termékről illetve a Orion márkán belül is egy termék családról van szó.

Forgalmazzuk fehér habot eredményező változatban és színes változatokban is. A színes habok ebben a kategóriában nem csak látványosak de hatékony tisztítószerként is tudnak működni. Egy újításnak köszönhetően ezt a lúgos terméket is illatosított formában tudjuk kínálni. A hatékonyság záloga, a megfelelő minőségű alkotóelemek kiválasztása és arányának felállítása. Alkalmazási területek széles köre bizonyítja hogy nem véletlenül ez a legtöbbet értékesített termékünk ebben a kategóriában.

V-80 egy kiváló tisztító tulajdonságokkal rendelkező aktív hab és előmosó sampon egyben. A 13,9 PH értékének és a magas felületaktív anyag tartalomnak köszönhetően minden szennyeződést felold anélkül hogy károsítaná a fényezett felületet vagy az alumínium és króm és gumi részeket. Bár a V-80 elsősorban önkiszolgáló mosókban alkalmazzák, a járműtisztítás minden területén megállja a helyét.

  • Önkiszolgáló autómosók

  • Kamionmosók

  • Kézi autómosók

Nagyon gazdaságosan adagolható, Dosatron adagolás mellett 0,3% beállítással is ideális tulajdonságokat mutat.

  • Egyenletes középkemény nedves habréteg

  • Látványos rovar oldási képesség

  • Hatékonyan feloldja a fékpor szennyeződést

Termékeinket kipróbálhatja, időpont egyeztetés után akár a saját mosójában is, költségmentesen, anyagismereti tájékoztatással.

Üdvözlettel:
Megyeri Zsolt - ügyvezető